Український актор Роман Луцький, відомий за ролями у таких фільмах, як «Параджанов» та «Вартова застава», нещодавно розповів про отримання повістки у військкомат двічі за короткий проміжок часу. Про це повідомляє "ТСН", посилаючись на інтерв'ю заслуженого артиста України.

Він пояснив, що він оновив свої дані та пройшов військово-лікарську комісію до ТЦК. Однак, незважаючи на те, що він пройшов процес лише півтора тижні тому, він отримав ще одну повістку на своєму робочому місці, в Івано-Франківському академічному музично-драматичному театрі, із закликом повернутися до військкомату.

Роман Луцький
Роман Луцький

Коли Луцький прийшов у військкомат удруге, його відправили на повторну ВЛК. Після прибуття він виявив, що з його документами сталася плутанина і повторне обстеження було непотрібним. Після пояснення ситуації йому дозволили повернутися додому без повторного медичного обстеження.

Актор зазначив, що помилка, мабуть, сталася через відсутність координації між військкоматами чи неповне оформлення документів.

Роман Луцький
Роман Луцький

"Уже на місці з'ясував, що сталася помилка, мабуть, не погодили між кабінетами або не встигли дописати, а розпорядження вже було, я пояснив - і мене відпустили без повторного огляду", – сказав Луцький.

Читайте також:

На українців, які жодного разу не були в ТЦК, чекає великий "привіт": "Оберіг" виходить на новий рівень

"Я - вагітний": ВВК вразила ветерана війни диким ув'язненням

"Вовк виявився щуром": продюсер розповів, як Олег Винник втік з України за рахунок жінок – потім ще й кинув