Ніхто не стане сперечатись, що компенсувати свої поразки на полі бою Путін вирішив за допомогою терористичних ракетних ударів по українських містах. При цьому російський ракетний терор спрямований на знищення чи пошкодження інфраструктури України, виклик соціального невдоволення населення, а також підрив енергетичної безпеки країни та європейського регіону в цілому. І, здається, попереду на українців чекає ще не одна година оголошеної повітряної тривоги.

Так, військовий експерт Олег Жданов в коментарі сайту ТСН.ua заявив, що р осійські масовані атаки по Україні можуть почастішати, якщо Північна Корея (КНДР) постачатиме їй ракети.

"Скоріше за все, Росія готується десь за місяць. Раніше вони навряд чи почнуть. Десь від другої половини лютого до середини березня. Там якраз і річниця повномасштабного вторгнення і плюс під президентські вибори їм потрібно буде показати перемоги на лінії фронту. Піхотою вони сьогодні нічого досягти не можуть. Я думаю, що вони за місяць піднакопичать ракети, трошки попросять у Північної Кореї, можливо ще в Ірана ще - там теж є що просити. Так що я думаю, що вони можуть вдатися до масованих атак", — заявив Олег Жданов.

Читайте також:

Усього дві причини: Жданов розповів, чому Росія взяла паузу в масованих ракетних ударах по Україні

Жданов розповів, чому Росія раптово переключилася на дрони замість ракет

"Це останнє місце": Жданов розповів, куди Путін у паніці може покинути свою армію