Регіна Тодоренко найбільш відома телеглядачеві як ведуча телепередачі "Орел і решка" на телеканалі "П'ятниця!. Всі звикли, що в кадрі вона завжди доглянута, свіжа, з гарним волоссям та ідеальною шкірою. Прихильники завжди дивувалися, як з таким божевільним графіком як у неї , знаменитості вдається завжди виглядати на 100%.Однак, наявність двох дітей не найкраще позначилася на Тодоренка.

Так, у 32-річної Регіни Тодоренко двоє дітей. Старший син Михайло народився 5 грудня 2018 року через два місяці після реєстрації шлюбу з екс-солістом групи Smash!! Владом Топаловим. Другий син пари – Мирослав – народився 15 липня.

Днями телеведуча, яка зараз мешкає в Росії, на своїй сторінці в Instagram виклала селфі, поскаржившись, що не встигає зібратися на проби ролі "сексі-діви".

"Зараз вигадуватиму, як вийти зі становища. Але на роль сексі-діви я явно не тягну", - написала вона.

Вона також поскаржилася, що коли зібралася та нафарбувалася, проби на роль секретарки скасували. "І знаєте, що найприкріше? Проби скасували. І зараз раптово зателефонували і запропонували приїхати. А я. Як завжди. У своєму найкращому вигляді", - каже Тодоренко.

Читайте також:

Українці, які лишилися без роботи, отримають житлову субсидію. Три умови

Ось чому Путін боїться офіційно оголосити війну Україні: Жданов розповів, як Кремль потрапив у капкан

У Зеленського пожартували з Путіна, згадавши "когось за довгим столом"