Колекціонер ретро-автомобілів із Тернополя робить незвичайний крок, продаючи автомобілі зі свого приватного музею, щоб фінансувати автомобілі для збройних сил України та будувати модульні будинки для переселенців.

Цей ретро-клуб може похвалитися чудовою колекцією з тридцяти п'яти старовинних елітних автомобілів, всі з яких знаходяться в робочому стані. Примітно, що один із автомобілів, Jaguar, вже знайшов нового власника. Цей розкішний автомобіль колись належав американському президенту Ніксону, який пізніше подарував його Брежнєву.

Унікальний Ягуар із Тернополя: скрін з відео
Унікальний Ягуар із Тернополя: скрін з відео

Колекціонер Тарас Демкура вирішив розлучитися зі своїми улюбленими автомобілями заради загального блага. Він відчуває глибоку емоційну прихильність до кожної машини, оскільки витратив роки на їх пошук та ретельне відновлення. Однак його відданість підтримці військових зусиль та допомоги переміщеним особам змусила його ухвалити це важке рішення. На даний момент продано один автомобіль, а отримані кошти були спрямовані на реалізацію проекту «Тисяча автомобілів свободи», що забезпечує передову транспортним засобом. Демкура вважає, що якщо ці автомобілі можуть врятувати життя чи сприяти перемозі, це гідна інвестиція у велику справу.

Читайте також:

Росія втратила вже 5-й найновіший літак, яким так пишався Путін: що кажуть у британській розвідці

Допоможе звичайний чайний пакетик: як швидко позбутися неприємного запаху у вашому автомобілі

Він не доживе до Гааги, надто багато знає: експерт розповів, що зроблять із Путіним його ж наближені