Південнокорейська компанія KG Mobility, яка раніше відома як SsangYong, представила вантажну версію кросовера Torres. Автомобіль отримав оригінальний дизайн та просторий багажник, у якому можна перевозити вантажі масою до 300 кг.

Детальніше про недорогий корейський кросовер, на який ставлять ГБО вже із заводу, інформує сайт kg-mobility.com.

Зовні вантажний варіант практично нічим не відрізняється від звичайного Torres. Він має брутальний незграбний дизайн з високим капотом і розширеними крилами. Єдина відмінність – задні вікна, які замінені непрозорими пластиковими панелями, а на бічних з'явилися ґрати. Ці зміни необхідні для того, щоб захистити вантаж від пошкоджень та погодних умов.

У салоні Torres Van другий ряд крісел знятий, а передні сидіння відокремлені перегородкою. В результаті вийшов вантажний відсік об'ємом 1843 к. с. Цього достатньо для перевезення різних вантажів, таких як будматеріали, інструменти, обладнання та інше.

Вантажний Torres пропонується з 1,5-літровим турбомотором, що розвиває 170 л. с. на бензині та 165 л. с. із заводським ГБО. Також не виключено, що невдовзі з'явиться 204-сильна електрична версія. Привід може бути переднім чи повним.

Ціна вантажного Torres США починається з 19 700 доларів. Це робить його доступнішим, ніж аналогічні моделі від конкурентів, такі як Ford Transit Connect і Chevrolet Express.

Вантажний Torres може стати чудовим вибором для тих, хто шукає практичний та функціональний автомобіль для роботи чи бізнесу. Він відрізняється агресивним дизайном, просторим багажником і доступною ціною.

Torres Van, скріншот з сайту kg-mobility.com

Torres Van, скріншот з сайту kg-mobility.com

Torres Van, скріншот з сайту kg-mobility.com

Читайте також:

Ганчірка підвела: автомобілістам розповіли, як не нарватися на несподіваний штраф

Ніколи не говоріть на автозаправці фразу "до повного бака": чим це небезпечно

Автомобілістів уже попередили: кому доведеться отримувати нові права