Курячі серця в сметані з цибулею - це класичне поєднання, яке так люблять багато родин в Україні. У такому випадку це серця пропонується подавати гарячими з різноманітними гарнірами, такими як картопляне пюре, макарони, гречка або овочі. Цей рецепт дуже простий у приготуванні і припаде до смаку всім любителям птиці.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДокладніше про те, як приготувати страву за рецептом курячих сердець у сметані з цибулею, читайте в нашому матеріалі.
Для приготування страви за рецептом курячих сердець у сметані з цибулею нам знадобиться:
- 500 г курячих сердець
- 1 середня ріпчаста цибуля
- 1 зубчик часнику
- 2 столові ложки рослинної олії
- Сіль і чорний перець за смаком
- 1/2 чайної ложки сушеного орегано
- 1/2 чайної ложки сушеного базиліку
- 3 столові ложки
Спосіб приготування страви за рецептом курячих сердець у сметані з цибулею:
1. Курячі серця розріжте навпіл, видаліть стінки судин, промийте їх у холодній воді і добре просушіть паперовим рушником. Цибулю наріжте пір'ям для курячих сердець у сметані з цибулею.
2. Нагрійте сковороду на середньому вогні з 2 столовими ложками олії. Додайте курячі серця і обсмажте їх порційно на два заходи на середньому вогні протягом 5 хвилин, помішуючи. Потім перекладіть обсмажені серця в миску.
3. Видаліть із сковороди зайву рідину, що утворилася під час обсмажування.
4. У ту ж сковороду додайте 1 столову ложку рослинної олії і обсмажте нарізану цибулю на середньому вогні до золотисто-коричневого кольору протягом 5-7 хвилин для курячих сердець у сметані з цибулею.
5. Додайте подрібнений зубчик часнику в сковороду і обсмажте разом із цибулею протягом 1 хвилини на середньому вогні для курячих сердець у сметані з цибулею.
6. Поверніть обсмажені курячі серця в сковороду, додайте чорний перець, сушений орегано та базилік, сіль за смаком та сметану. Добре перемішайте.
7. Гасіть курячі серця в сметані на середньому вогні протягом 10 хвилин, іноді помішуючи.
8. Курячі серця в сметані з цибулею подавайте гарячими з картопляним пюре, макаронами, гречкою або овочами.
Читайте також:
Тітка Циля поганого не приготує: рецепт єврейської сирно-хлібної запіканки з сиром та помідорами
Ви навіть не знаєте, чим ризикуєте: названо найнебезпечніший спосіб приготування кави
Можна з'їсти кілька штук та ще взяти обід на роботу: рецепт міні-піц, які робляться на хлібі