М'ясо гармошка - соковите, ніжне та дуже смачне м'ясо на всі випадки життя. Майже ніяких зусиль, а на столі така смакота!

Отже, для приготування соковитої "свинини-пружинки" знадобляться такі продукти:

  • 1 кг свинини (в ідеалі – корейки);
  • 200 г грибів;
  • 150 г помідорів;
  • 100 г сиру;
  • 150 г цибулі;
  • гірчиця до смаку;
  • сіль за смаком;
  • перець за смаком.

Для того, щоб приготувати соковиту "свинину-пружинку" з помідорами, сиром та грибами, потрібно вибрати рівний (прямокутний), щільний шматок м'яса (як на буженину). На м'ясі зробити поперечні надрізи завтовшки щонайменше 1 див, не дорізаючи остаточно.

Кожен розріз потрібно посолити та поперчити.

Цибулю нарізаємо кільцями.

Помідори нарізаємо кружальцями.

Гриби тонко нарізаємо.

Сир тонко нарізаємо.

В один розріз вставити помідор та сир, в інший гриби та цибулю.

Знову помідор і сир, гриби та цибуля.

Змастити гірчицею.

Далі потрібно загорнути м'ясо у фольгу, укласти в жароміцну форму для запікання і поставити в розігріту до 180°С духовку, переключити на 100 градусів і випікати приблизно 2 години (дивитися по готовності).

Запікати приблизно 1.5-2 години.

важливо!

  • Зважайте на особливості своєї духовки. У різних духовках час та температурний режим приготування можуть відрізнятися.
  • Не пересушуйте м'ясо. Корейка дуже делікатне м'ясо - пересушити дуже легко, тому не тримайте його занадто довго в духовці.

Готове м'ясо розрізати, намагаючись, щоб у кожну порцію потрапили помідори, сир та гриби, цибуля.

Читайте також:

Цей аромат заповнить усю квартиру: рецепт відкритих пиріжків із м'ясом

"Осіння насолода": рецепт надзвичайно ніжного м'яса, запеченого з гарбузом у духовці

Що буде з цінами на м'ясо, фрукти та овочі: українцям розповіли, до чого готуватись