Ніхто не стане сперечатися, що домашня піца виходить у рази смачнішою, ніж у уславлених італійських кафе. Головне – правильно підібрати начинку.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяТісто для піци пропонуємо готувати на майонезі. Таке тісто чудово запікається, скоринка стає рум'яною та хрумкою, що у свою чергу робить піцу дуже смачною.
Для приготування тіста знадобляться такі продукти:
- майонез 5 ст. ложок;
- вода 1 стакан;
- сіль 1 ст. ложка;
- цукор 1 ст. ложка;
- борошно 2-3 склянок (скільки візьме тісто, щоб замісити круте тісто);
- дріжджі сухі 1 ст. ложки.
У глибоку ємність всипте 2 склянки борошна, усередині зробіть поглиблення. У підігріту воду висипаємо сухі дріжджі та наполягаємо 20 хвилин. Виливаємо дріжджі в заглиблення в борошні. Додати ложку солі. Тепер додаємо ложку цукру. Додаємо майонез. Всі інгредієнти перемішуємо, додаємо води та борошна (стільки щоб тісто не прилипало до рук) і замішуємо тісто.
Для начинки:
- кукурудза консервована 1 банка;
- крабові палички 1 упаковка;
- яйця варені 5 штук - нашаткувати кільцями;
- помідори 3 штуки - нашаткувати колечками;
- цибуля ріпчаста 1 штука - нашаткувати кільцями;
- вода 0.5 склянки;
- сметана 50 г;
- кетчуп до смаку;
- цибуля зелена за смаком;
- цукор 1 щіпка
- перець чорний мелений на смак.