ПриватБанк приготував новорічні подарунки для своїх клієнтів, надаючи можливість отримати вигоди тим, хто має автомобілі та картки лідера серед банківських послуг.

Про це повідомляє прес-служба мережі АЗС WOG.

Банк запустив спеціальну акцію, спрямовану на економію коштів під час заправки в мережі АЗС WOG. Акція діє з 19 грудня до 31 січня.

Щоб стати учасником акції, необхідно бути повнолітнім, мати індивідуальний податковий номер та володіти карткою Visa від ПриватБанку ("Універсальна"/"Універсальна Gold" або преміальна).

Умови участі такі: заправити автомобіль на АЗС WOG паливом об'ємом від 20 літрів та сплатити єдиним чеком; вказати мобільний номер телефону під час оплати на касі або пред'явити картку PRIDE; здійснити платіж карткою Visa від ПриватБанку ("Універсальна"/"Універсальна Gold" або преміальна) на касі АЗС, через термінал самообслуговування WOG PAY BOX або сервіс WOG PAY; одержати знижку на кожен літр придбаного палива.

Знижка на АЗС WOG надається при покупці від 20 до 125 літрів автомобільного палива: 1 гривня на кожен літр газу та 1,5 гривні на кожен літр дизеля чи бензину.

Учасники акції звільнені від необхідності проходити додаткову реєстрацію та кількість знижок не обмежена.

Читайте також:

Всі подумають, що це бабусині пиріжки: рецепт солоних сирників із копченим сиром та цибулькою

Ви здивуєтеся, скільки грошей можна заощадити: як правильно заморозити яйця, щоб зробити гарні запаси

Тепер свою пенсію можна серйозно збільшити, купивши страховий стаж: що потрібно знати