Ніхто не стане заперечувати, що кожен з майбутніх молодят мріє про те, щоб їх день весілля пройшов без сучка і задирки, а подальше сімейне життя було щасливим і безхмарним. Однак у нинішніх реаліях весілля часто плануються за декілька днів, а замість білих коней чи чорних Мерседесів наречений може приїхати на власне свято на танку. Саме так довелось добиратись до нареченої українському військовому Богдану Артемову.

Український військовий Богдан Артемов та його наречена, а нині вже дружина, Інна, з Черкас. Однак останнім часом чоловік ніс службу на одному із самих спекотних напрямків, в районі Бахмуту.

На своє весілля він ледве не спізнився, адже покинути найгарячішу точку можна було лише однією дорогою, яку сильно розмили дощі.

"Не був упевнений, що вийде приїхати на власне весілля вчасно, бо там дуже складна ситуація. Була проблема виїхати тому, що там залишилася одна дорога. Через дощі інші розмокли - скрізь бруд", — зазначив військовий.

Товариш Артемова хотів вивезти його легковим автомобілем, але вони застрягли. На щастя допомогли друзі з 93-ї бригади — вивезли нареченого танком через поле.

"Потім підібрали інші військові друзі. Їхав майже 2 дні, там усі переправи розбиті. Дороги теж", – поділився він враженнями від поїздки.

Разом з тим весілля таки відбулось. Бійцю ЗСУ дали 10 днів відпустки, після чого він знову повернеться на передову.

"Я б хотіла піти з ним (воювати), але він мене не пускає. А взагалі я візажистка. Чекатиму вдома, у рідних Черкасах, така доля дружин військових", — розповіла Інна.

Зазначимо, що Богдан Артемов став на захист своєї країни на початку повномасштабного вторгнення. Спочатку він був у теробороні, а потім вирішив, що хоче воювати, вирушив у військкомат та попросив повістку.

"До цього працював у компанії "Укравіт". Робота подобалася. Хороший колектив мав. Все мене влаштовувало. Але я зрозумів, що потрібна допомога Україні. А з такими хлопцями, як я, Україна прийде до перемоги обов’язково", — розповів Артемов.

Читайте також:

Як за номером паспорта дізнатися про свою долю: названо магічні цифри. Перевірте свій документ

Зірка радянських фільмів передбачила майбутнє: Росії скоро не стане. Фанати Путіна відразу ж осатаніли

Воювала разом із чоловіком: під Києвом попрощалися з однією із найкрасивіших захисниць України. Фото