У Гостомелі в суботу, 11 березня попрощалися із полеглою під Бахмутом Тетяною Фесенко.

Про це повідомила волонтерка Юлія Кухова.

Відомо, що Тетяна Фесенко з позивним "Мурка" загинула 5 березня на війні з російськими фашистами під Бахмутом. Захисниці було 30 років. У неї потрапив російський снаряд, коли вона перебувала в окопі. У цей час її чоловік отримав контузію, проте доповз до коханої й 2,5 км ніс її разом із кумами до пункту евакуації.

Гостомельчанка пішла на фронт захищати Україну з першого дня війни, 24 лютого. Вона добровільно воювала у розвідувальному батальйоні пліч-опліч зі своїм чоловіком.

Із майбутнім чоловіком Тетяна познайомилася у 2014 році. Згодом Володимир пішов добровольцем на фронт. Після його повернення Тетяна та Володимир одружилися й у них народилася донька.

До початку повномасштабної війни з Росією подружжя з маленькою дитиною жили у Мостищах Київської області, а три роки тому переїхали у сам Київ. 24 лютого 2022 року захисниця разом з чоловіком відправили доньку з рідною їм людиною за кордон і дали їй нотаріальну довіреність на випадок, якщо вони загинуть, щоб вона могла законно удочерити їхню дитину.

Тіло своєї дружини Фесенко сам доставив додому.

"Я втратив свою красуню, найкращу у світі дружину та матір нашої доньки. Вона стала ангелом, який буде дивитися на мене та нашу доньку, та завжди буде поруч у наших сердечках. Я обов’язково зустрінусь з тобою, моя кохана Мурочка", - написав її чоловік у соцмережі.

Читайте також:

"Ліга сміху" та вся Україна тужить: не стало відомого українського гумориста. Все сталося у бою