У четвер, 9 березня 2023 року, у Москві на станції метро "Київська" сталося НП. Так, літній чоловік штовхнув 15-річного підлітка під поїзд, що прибуває до платформи.

Запис опублікував Дептранс Москви у своєму Telegram- каналі.

Так, на кадрах видно, як чоловік підбігає ззаду до юнака, що стоїть біля краю платформи, і штовхає його руками в спину, після чого той падає під потяг. Зловмисник намагається втекти, проте його зупиняють інші пасажири.

"На станції метро "Київська" чоловік 1961 р. н. штовхнув неповнолітнього хлопчика під електропоїзд, що рухається. 15-річний підліток живий, його життю та здоров'ю нічого не загрожує, його буде додатково оглянуто лікарями медичного закладу. Зловмисника затримано", - йдеться у повідомленні. .

На щастя, підліток залишився живим — із забоями та подряпинами його госпіталізували.

Пізніше стало відомо, що 61-річний чоловік, який штовхнув під потяг 15-річного підлітка в метро, ​​неодноразово звертався до лікарні за психіатричною допомогою та стоїть на обліку у психоневрологічному диспансері.

До речі, дружина повідомила журналістів, що на лікування Володимира Кізіка поклали після спроби задушити її.

"Людина лікувалась від тривалої депресії. Перший раз і єдиний 7 лютого він намагався мене задушити вдома, тому він і опинився в лікарні. А сьогодні його випхали без рідні, без усього, з ПНД. З психіатричної лікарні імені Алексєєва його відправили до денного стаціонару -ю Філевську, а там ординатор відпустила його до мого приїзду, - заявила дружина москвича.

До речі, вона переконана, що її чоловік "100% хлопчика не знав".

"Швидше за все, підліток мого зросту і виглядає як я. На місці підлітка, найімовірніше, мала бути я", - припустила жінка.

Станом на вечір 10 березня відомо, що суд відправив до СІЗО чоловіка, який підштовхнув підлітка під потяг на станції метро "Київська", до 9 травня. Йому звинуватили за фактом замаху на вбивство (стаття 30, стаття 105 КК РФ).

Раніше МВС публікувало кадри допиту чоловіка, який підштовхнув підлітка під поїзд метро в Москві. Він каявся у скоєному та заявив, що конфліктів між ними не було.

Варто зазначити, що 61-річний Володимир кілька разів кивнув, ствердно відповідаючи на запитання, чи він усвідомлено діяв і чи розумів, що підліток може загинути.

"Свідомо <...> розумів", - підтверджував чоловік.

Потерпілого юнака вже виписали з лікарні, повідомила прокуратура Москви.

Читайте також:

Сюжет для нової книги підкинуло життя: російська "королева детектива" втратила чоловіка. Визначною була людина

Трагедія Львівщини: російська ракета впала в житлову зону. Вижили не всі

Нічна ракетна атака Україною: рашисти завдали безліч ударів по мирних містах. Де був приліт і де відключать світло