Протягом кількох років різні журналісти та розвідки припускають, що російський диктатор Володимир Путін має двійника – дехто вважає, що їх навіть не два, при цьому один із них серйозно хворий.

Про це 24 Каналу розповів кандидат психологічних наук Дмитро Попов.

За його словами, попри те, що людина, яка виступає від імені президента РФ, постійно змінюється, клонів Путіна можна відрізнити за зовнішніми ознаками, зокрема, за формою обличчя, зростом і поведінкою.

Зокрема, на виступі диктатора перед федеральними зборами у 2023 році був один "Путін", а на наступний день на стадіоні "Лужніки" виступала вже зовсім інша людина.

"Дуже поведінка відрізнялась. Чому? Я наголошую, що під час перебування Путіна в гостинному дворі, коли він виступав перед елітою російського суспільства, він так багато кашляв, що меми від цього навіть у США робили, а під час виступу на морозі він жодного разу не кашлянув", – зауважив Попов.

Водночас багато росіян намагалися це пояснити курінням глави Росії або проблемами з щитоподібною залозою, однак ніхто ніколи не бачив, щоб Путін курив.

Психолог також зазначив, що людина, яка виступала на стадіоні, спочатку не змогла адаптувати свою мовленнєву манеру під промову, а деякі звуки вимовляла неправильно. Однак, за кілька хвилин вона виправилася, можливо, через те, що їй дали підказку. Згідно з його словами, насправді складно адаптувати свій спосіб говоріння під іншу людину, проте цьому можна навчитися.

Попри те, що деякі фахівці вважають, що Путін має аж 12 двійників, на думку Дмитра Попова, їх 6. При цьому, один із них – бункерний Путін, кудись зник ще з літа 2022. Саме цій особі міністр оборони Росії Сергій Шойгу доповідав про захоплення Маріуполя. Психолог наголосив, що цей "Путін" сильно хворий, тож для нього якась бактерія або вірус може стати останньою в його житті, тому він уникає тісних контактів.

"Я відрізняю їх за поведінкою. У бункерного Путіна не працює права сторона – рука, а іноді нога. Він у дуже поганому фізичному стані, він дуже погано переміщується, він дійсно постійно перебуває на довгій відстані від інших", – сказав спікер.

За словами Дмитра Попова серед цих шести є і справжній президент РФ, тобто той, який прийшов до влади спочатку. При цьому "бункерний Путін" – окрема людина. Інші ж чотири періодично виступають на різних заходах, наприклад, на стадіоні у вересні 2022 року, на форумі у Санкт-Петербурзі та в гостинному дворі у зверненні до федеральних зборів.

Читайте також:

Сюжет для нової книги підкинуло життя: російська "королева детектива" втратила чоловіка. Визначною була людина

Трагедія Львівщини: російська ракета впала в житлову зону. Вижили не всі

Нічна ракетна атака Україною: рашисти завдали безліч ударів по мирних містах. Де був приліт і де відключать світло