Цей чудовий рецепт спеціально для скептиків, які впевнені, що куряче філе при термічній обробці завжди виходить сухим. Просто вони ніколи не пробували ніжного та соковитого філе у хрумкій сирній паніровці. Дуже смачна страва готується швидко, що робить її найбільш привабливою для зайнятих господинь.

Інгредієнти :

  • 2 курячих філе;
  • 20 г дрібно нарізаної петрушки;
  • 150 г нарізаного смужками сиру;
  • 75 грам вершкового масла;
  • 2 дрібно нарізані зубчики часнику;
  • 3 шматочки дрібно нарізаного бекону;
  • дві жмені панірувальних сухарів;
  • 3 столові ложки оливкової олії;
  • сіль та перець за смаком.

На філе робимо надрізи по діагоналі.

Петрушка дрібно рубаємо, а сир нарізаємо соломкою.

З'єднуємо сир із петрушкою та заповнюємо надрізи.

Вершкове масло топимо на сковороді. Додаємо подрібнений часник та бекон і готуємо 3 хвилини.

Додаємо панірувальні сухарі і смажимо ще 3 хвилини.

Філе поливаємо оливковою олією, солимо і перчимо.

Посипаємо курочку сумішшю зі сковороди і випікаємо 30 хвилин|мінути| при 180 градусах.

Читайте також:

Дивно, що всі не «вдули»: ватажок «Вагнера» Пригожин привітав українок із 8 березня, підписавши коробки зі вкраденим українським шампанським

Пальчики оближеш: як правильно згасити червону капусту з яблуками. Рецепт

Усього 5 кроків для порятунку: що потрібно робити, якщо орхідея була залита водою

Уникайте жіночої компанії: важливий день 7 березня. Що заборонено робити, щоб не злякати щастя та благополуччя