Цей чудовий рецепт спеціально для скептиків, які впевнені, що куряче філе при термічній обробці завжди виходить сухим. Просто вони ніколи не пробували ніжного та соковитого філе у хрумкій сирній паніровці. Дуже смачна страва готується швидко, що робить її найбільш привабливою для зайнятих господинь.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяІнгредієнти :
- 2 курячих філе;
- 20 г дрібно нарізаної петрушки;
- 150 г нарізаного смужками сиру;
- 75 грам вершкового масла;
- 2 дрібно нарізані зубчики часнику;
- 3 шматочки дрібно нарізаного бекону;
- дві жмені панірувальних сухарів;
- 3 столові ложки оливкової олії;
- сіль та перець за смаком.
На філе робимо надрізи по діагоналі.
Петрушка дрібно рубаємо, а сир нарізаємо соломкою.
З'єднуємо сир із петрушкою та заповнюємо надрізи.
Вершкове масло топимо на сковороді. Додаємо подрібнений часник та бекон і готуємо 3 хвилини.
Додаємо панірувальні сухарі і смажимо ще 3 хвилини.
Філе поливаємо оливковою олією, солимо і перчимо.
Посипаємо курочку сумішшю зі сковороди і випікаємо 30 хвилин|мінути| при 180 градусах.
Читайте також:
Пальчики оближеш: як правильно згасити червону капусту з яблуками. Рецепт
Усього 5 кроків для порятунку: що потрібно робити, якщо орхідея була залита водою