Продукти (на 4 порції):
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- картопля – 250 г;
- рис – 40 г;
- морква – 70 г;
- цибуля ріпчаста - 70 г;
- сир твердий – 100 г;
- борошно - 90 г;
- яйце – 1 шт.;
- лавровий лист – 2 шт.;
- сіль за смаком;
- олія – 30 мл (2 ст. ложки);
- цибуля зелена – 10 г;
- вода – 1,3 л.
У каструлі доводимо до кипіння 1,3 л води та відправляємо туди картопля. Його потрібно очистити та нарізати маленькими кубиками.
Отримані шайбочки приплющуємо вилкою, щоб вони вийшли круглішими і з цікавим малюнком.
Додаємо в суп овочеву засмажку, лаврові листи та сіль. Даємо закипіти.
У киплячий суп відправляємо галушки.
Варимо суп на маленькому вогні ще 5 хвилин та вимикаємо вогонь.
Накриваємо каструлю кришкою і даємо настоятися супу протягом 5-7 хвилин.
Зелену цибулю дрібно нарізаємо.
Розливаємо рисовий суп із сирними галушками по порціях і посипаємо зеленою цибулею.
Читайте також:
Витончено і дуже незвичайно: рецепт фаршированих макаронів з рибними консервами
Є один секрет: рецепт млинців на кефірі з цибулею та яйцем
Розмітуть за пару хвилин: рецепт пиріжків з капустяною начинкою в картопляній оболонці