У мережу потрапила інформація про те, що буквально на всій території РФ почалася повітряна тривога. Справа в тому, що по найпопулярнішим телевізійним і радіоканалам різко почали говорити про нібито масовану ракетну атаку по Росії. Найцікавіше те, що росіян закликали терміново залишити свої будинки під звук сирени.

Цю новину розмістили у російських Telegram-каналах.

Так, російським кабельним телебаченням, а саме «2х2», «субота», «ТНТ4» і на знаменитих радіоканалах типу «Європа плюс» раптово перервалися ефіри та з'явилися звуки сирени.

«Все негайно в укриття!: у Підмосков'ї, Ленінградській, Свердловській та Білгородській областях, а також у Тольятті, Воронежі та Казані на телеканалах та радіостанціях замість звичних програм з'явилися сигнали тривоги. За даними ЗМІ, це був злом, який тривав трохи більше 10 хвилин», - пишуть у російських ЗМІ.

Потрібно наголосити, що ця подія викликала масову паніку з боку жителів Росії. Цілком реально, що це виявилося витівками хакерів, які гарненько пожартували з росіян.

Також ще в одному з російських Telegram-каналів підхопили панічну атаку та повідомили про якусь масову ракетну атаку по Росії.

"Маша на каналі "Субота" "оголошує" тривогу в Москві", - написали в соціальній мережі.

Так, популярний герой з дитячих мультиків раптово з'явився на екранах російського ТБ і оголосив повітряну тривогу в столиці Росії.

Читайте також:

Зрадників все більше: український співак Artik анонсував нову пісню для росіян

Наскребли по засіках: росіяни запаслися ракетами і готуються до масованої атаки. Українцям назвали дату