Стало відомо, що 28 лютого у багатьох регіонах Росії на багатьох телевізійних каналах і радіо почали говорити про повітряну тривогу. Так, росіяни масово впали в паніку через дивну диверсію. Їх просили залишити свої будинки та вирушати у притулки під звуки сирен.

Відповідну інформацію опублікували російські ЗМІ.

«Всі негайно в укриття!»: у Підмосков'ї, Ленінградській, Свердловській та Білгородській областях, а також у Тольятті, Воронежі та Казані на телеканалах та радіостанціях замість звичних програм з'явилися сигнали тривоги. За даними ЗМІ, це був злом, який тривав трохи більше 10 хвилин. Мовлення переривалася на кабельних каналах, у тому числі 2х2, субота, ТНТ4. На радіостанції "Європа плюс" пролунало повідомлення про ракетні удари. Однак влада Воронезької та Білгородської областей назвала його фейком», - підписано публікацію в соцмережі.

Крім цього, ще один Telegram-канал написав про масову паніку в Росії через нібито потенційну масовану ракетну атаку. Однак тут все набагато цікавіше, оскільки про повітряну тривогу заявив дитячий персонаж із мультика Маша.

«Маша на каналі "Субота" "оголошує" на сполох у Москві. Максимальні збитки, досягнуті цією "диверсією", — плач дитини, якій не дали подивитись мультики», - повідомляється в мережі.

Читайте також:

Паніка у Кремлі: у Росії вирішили промовчати про підбитий літак Путіна

Для чого Росія стягнула бойову авіацію до кордонів України: у розвідці розповіли про плани Путіна

У Повітряних силах пояснили, навіщо росіяни запускають загадкові кулі на територію України