З того часу Олександр Лукашенко обрав для себе позицію тісного контакту з російським лідером. Але якщо так збіглося, що окрім Путіна там ніколи нікого не було, то Бацька вважає і всім говорить про те, що вони не просто брати з кремлівським диктатором, а однодумці, товариші та близькі за духом люди.

Насправді це "політичне підлизування" дає свої плоди для Білорусі, але решта світу вважає такий підхід невірним. І решта світових лідерів не веде особливих справ з Білоруссю, вважаючи її повністю залежним від Росії сателітом. І сам Бацька цього не заперечує. Наприклад, нещодавно Олександр Лукашенко "по секрету" розповів, що 24 лютого, у річницю вторгнення Росії в Україну, розмовляв із кремлівським диктатором Володимиром Путіним.

Про це інформує ТСН, посилаючись на інші джерела.

Лукашенко розповів, що розмова тривала дуже довго. Про що конкретно говорили невідомо, але білоруський лідер похвалився вкотре тісним зв'язком із Путіним.

"Відкрию секрет, учора ми ввечері з ним довго розмовляли на різні теми. Слухайте, у нас стосунки дай Боже, щоб завжди були такими. І після мене, щоб вони були такими", - заявив білоруський диктатор.

Читайте також: