Серед них - водії-міжнародники, автомаляри, прохідники на шахтах та деякі рієлтори. Також високі зарплати одержують військовослужбовці.

Докладніше про це інформує сайт finance.ua. Зазначено, що зарплата залежить від умов роботи та кількості робочих днів чи замовлень.

Наприклад, середня зарплата водія-міжнародника, який імпортує товари або забезпечує експортні коридори, становить 42,5 тис. грн, але роботодавці можуть обіцяти понад 100 тис. грн на місяць. Для цієї роботи потрібна категорія С, РЄ, бажано Код 95 (сертифікат, потрібен водіям для роботи в ЄС), а також досвід роботи від двох років та можливість самостійно виконувати незначний ремонт.

Військовослужбовці в середньому отримують близько 59,3 тис. грн, але ті, хто виконує військові завдання на передовій, можуть отримувати до 120 тис. грн на місяць.

Прохідники на шахтах також можуть заробляти хорошу зарплату до 42 тис. грн на місяць. Але це дуже складна професія, яка потребує витривалості та хорошої фізичної підготовки. Крім високої зарплати, прохідники одержують офіційну відпустку, медичне обслуговування та соцгарантії, а також можливість раніше вийти на пенсію за наявності певного стажу роботи на шахті.

Автомалярі також можуть заробляти непогані гроші в середньому до 45 тис. грн на місяць. Вони займаються рихтуванням, підготовкою авто до фарбування, шпаклівкою, поліруванням та фарбуванням. На роботі можна отримати безплатний інструмент та навчання, але фахівцям з досвідом роботи буде легше знайти роботу.

Читайте також: