Продукти (на 7 порцій):

  • сир (найкраще домашній жирний) – 300 г;
  • банан – 210 г (1 шт.);
  • яйце 1 штука;
  • цукор 50 г;
  • родзинки 50 г;
  • борошно кукурудзяне - 40 г + 30 г для паніровки;
  • олія рослинна - 50 мл.

До сиру потрібно додати цукор і кукурудзяне борошно (40 г), вбийте яйце.

Ложкою перемішуємо з'єднані інгредієнти, намагаючись розминати великі грудочки сиру.

Банан очистіть, розрізайте м'якоть на невеликі шматочки. (Після очищення банана залишилося 130 г м'якоті.)

Родзинки пересипте в піалу і залийте окропом на 1 хвилину. Після цього воду злийте, родзинки просушіть на паперовому рушнику.

М'якуш банана і родзинки додайте в сирну масу.

Перемішайте до однорідності.

Після цього вологими руками сформуйте сирники і запануйте в кукурудзяній муці (30 г). У мене вийшло 7 сирників.

У сковороді на середньому вогні розігрійте олію. Викладіть сирники у сковороду.

Смажте на середньому вогні приблизно по 3 хвилини з кожного боку, до рум'яності.

Потім перекладіть сирники на тарілку.
Так само посмажте всі сирники.

Читайте також:

Жіночий угодник: рецепт пирога з лавашу з сиром та замороженою вишнею

Якщо вам трапилося яйце з двома жовтками: що кажуть прикмети та чого чекати

Названа каша, яка зміцнює серце та покращує його роботу