Продукти (на 6 порцій):

  • капуста – 1 кг;
  • яйця – 1 штука;
  • борошно - 0,5 склянки;
  • сіль - 0,5 ч. ложки (за смаком);
  • олія рослинна - 2 ст. ложки.

Капусту потрібно промити, залити підсоленою холодною водою і відварити протягом 3-5 хвилин.

Далі очікуємо, поки капуста охолоне і її потрібно пропустити через м'ясорубку.

Додаємо яйце, борошно і все ретельно перемішуємо. Фарш повинен вийти густим.

Розігріваємо сковороду, наливаємо 1-2 ст. ложки олії. Обсмажте котлети, викладаючи ложкою на гарячу сковороду, змащену олією. Смажте спочатку з одного боку на середньому вогні до золотистості (1-2 хвилини).

Потім переверніть котлети і смажте з іншого боку 1-2 хвилини. Так посмажте всі котлети.

Читайте також:

Багато хто не здогадувався: як швидко очистити варену картоплю від шкірки

Українців уже готують до подорожчання картоплі: коли чекати на стрибок цін

Захочеться з'їсти пару штук: як зробити ніжний банановий кекс у мікрохвильовій печі за 5 хвилин

Як швидко почистити часник, щоб не пахли руки. Прості способи