У мережі розмістили дуже важливу інформацію щодо змін на фронті. Путінські окупанти вже почали масштабний наступ на одному з напрямків.

Цю інформацію оприлюднили у соціальних мережах, посилаючись на джерела Інституту вивчення війни «ISW».

Військові експерти кажуть, що окупанти вже розпочали наступ на Луганській області. Путін хоче повністю захопити Донецьку та Луганську області, проте фахівці впевнені, що йому цього не вдасться.

«Російська армія розпочала новий «великий наступ» на території окупованої «ЛНР» - ISW Незважаючи на розпочатий наступ, аналітики ISW сумніваються в успіху російської армії в цьому районі. На їхню думку, навіть повне залучення перекинутих туди сил може призвести до того, що наступ завершиться на лінії Сватове — Кремінна і не досягне своєї мети щодо захоплення всієї території Луганської та Донецької областей України», - повідомляється в популярному месенджері.

Важливо акцентувати свою увагу на тому, що аналітики з Інституту вивчення війни впевнені, що наступ окупантів у Луганській області буде зупинено Героями ЗСУ.

Також не варто забувати, що невдовзі – річниця повномасштабного вторгнення Росії на територію України. Знаючи Путіна, цього місяця можуть бути серйозні сутички та ракетні обстріли.

Читайте також:

Путін уже не ризикне захоплювати всю Україну: Рєзніков розповів, чого чекати

Путін вже змушений просити про переговори: що розповів Арестович про плани Кремля та падіння армії РФ