Лавровий лист - це особлива пряність, яка найчастіше використовується у кулінарії.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяІ якщо затяті господині чи професійні кухарі використовують лавровий лист для приготування страв, то шамани та ведучі застосовують його для чищення енергетики у будинку. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.
Навіть древні греки та римляни застосовували лавровий лист для очищення приміщень від неприємних запахів та вогкості. Для цього аркуш треба було підпалити та обкурити потрібне приміщення. Подейкують, що якщо робити так часто, то можна позбутися не тільки запаху, а й покращити самопочуття.
Також вважається, що дим, який утворюється від спалювання лаврового листа, має заспокійливий ефект. Також цей дим підвищує пильність та концентрує увагу. Тому підпалений лавровий листок часто використовується для боротьби з хронічною втомою та несильними депресіями.
Як правильно запалити лавровий лист?
Читайте також: