Для досягнення цих бажань будь-які методи хороші – хоч зброя, хоч відьомське прокляття, хоч молитва до Бога, хоч звернення до зірок. Власне, останні найчастіше роблять прогноз про військові події, з якими нам належить зустрітися віч-на-віч.

Нещодавно астролог Ірина Звягіна зробила прогноз, згідно з яким Сонце зайшло у 16 ​​градусів Тельця, де пробуде до 13 березня. На думку астролога, це досить сильний тригер для Росії, який стане причиною несподіваних поворотів долі та проблем.

Докладніше про це інформує УНІАН.

"Це екзакт з опозицією Венери та Плутона в гороскопі Росії. Дуже сильний тригер з гострим і несподіваним перебігом подій, які може спровокувати. Що стосується Плутона, то по ньому завжди йде якесь накопичення, і з російським Плутоном це стосується ще й інформаційної складової. війни, ми повинні побачити, як щось вибухне "на болотах", - уточнила астролог.

Звягіна вважає, що цілком імовірним є той сценарій, при якому наступ може початися в тому місці, де його зовсім не чекають. Водночас лютий для Росії для прийнятих російським урядом рішень вкрай невдалий. На думку астролога, процес буде запущено 4 та 5 лютого.

Також Звягіна розповіла, що попереду на нас чекають великі зміни, події будуть дуже цікавими.

Читайте також: