Інгредієнти:
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- крабові палички (300 г),
- твердий сир (200 г),
- сметана (2 ст. л.),
- яйце (1 шт.),
- чеснок (1 зубчик),
- чорний мелений перець (щіпка),
- мука (4 ст. л.).
Інгредієнти для паніровки:
- панірувальні сухарі (50 г),
- яйце (1 шт.),
- борошно (50 г).
Крабові палички заздалегідь дістаємо з морозильної камери, щоб розморозилися і натираємо на великій тертці.
Хоча, з іншого боку, багато хто вважає, що подрібнити крабові палички в стружку легше, коли вони ще заморожені.
Часник очищаємо від лушпиння та пропускаємо через прес.
Сир трьом на великій тертці, додаємо сметану, яйце, часник, чорний мелений перець та борошно. Ретельно перемішуємо і потім мокрими руками формуємо котлетки.
У невелику миску розбиваємо яйце і трохи збиваємо його. Ставимо 2 тарілки: в одну висипаємо борошно, в другу - панірувальні сухарі.
Почергово опускаємо котлетку з двох сторін у борошно, потім у збите яйце і панірувальні сухарі.
Розігріваємо сковороду з маслом і обсмажуємо котлети з двох боків до золотистої скоринки. Після обсмажування викладаємо їх на паперові рушники, щоб увібрався зайвий жир.
Подаємо до столу з будь-яким гарніром чи салатом.
Читайте також:
Запах як у делікатесу: як смачно замаринувати товстолобика за допомогою простого рецепту
Як у крафтовій кондитерській: як удома приготувати повітряні заварні тістечка. Рецепт
Потрібно пити зранку: медики назвали простий напій із протизапальним ефектом