Інгредієнти:

  • крабові палички (300 г),
  • твердий сир (200 г),
  • сметана (2 ст. л.),
  • яйце (1 шт.),
  • чеснок (1 зубчик),
  • чорний мелений перець (щіпка),
  • мука (4 ст. л.).

Інгредієнти для паніровки:

  • панірувальні сухарі (50 г),
  • яйце (1 шт.),
  • борошно (50 г).

Крабові палички заздалегідь дістаємо з морозильної камери, щоб розморозилися і натираємо на великій тертці.

Хоча, з іншого боку, багато хто вважає, що подрібнити крабові палички в стружку легше, коли вони ще заморожені.

Часник очищаємо від лушпиння та пропускаємо через прес.

Сир трьом на великій тертці, додаємо сметану, яйце, часник, чорний мелений перець та борошно. Ретельно перемішуємо і потім мокрими руками формуємо котлетки.

У невелику миску розбиваємо яйце і трохи збиваємо його. Ставимо 2 тарілки: в одну висипаємо борошно, в другу - панірувальні сухарі.

Почергово опускаємо котлетку з двох сторін у борошно, потім у збите яйце і панірувальні сухарі.

Розігріваємо сковороду з маслом і обсмажуємо котлети з двох боків до золотистої скоринки. Після обсмажування викладаємо їх на паперові рушники, щоб увібрався зайвий жир.

Подаємо до столу з будь-яким гарніром чи салатом.

Читайте також:

Запах як у делікатесу: як смачно замаринувати товстолобика за допомогою простого рецепту

Як у крафтовій кондитерській: як удома приготувати повітряні заварні тістечка. Рецепт

Потрібно пити зранку: медики назвали простий напій із протизапальним ефектом