Вже багато хто розуміє, що Путін готує новий масштабний наступ на територію України. Так, він збирається кинути більше сил на український фронт, щоб досягти хоч якихось поставлених цілей.

Цю інформацію розмістили на порталі "Фокус"

Журналісти повідомляють, що нова хвиля мобілізації в Росії може розпочатися вже навесні цього року. Щодо нових наступів на Україну, то вони очікуються у лютому-березні. Це говорить про те, що Путін хоче показати, що його окупанти можуть повернути ранні тимчасово окуповані території, і не тільки.

Видання Bloomberg з посиланням на офіційних осіб РФ повідомляє, що Путін також готується до тривалого протистояння із Заходом, насамперед із США.

Також Путін має намір показати силу своєї армії. Так, він хоче повернути раніше звільнені ЗСУ території, щоб показати Україні та її союзникам, що він – сильний. Саме таким способом він хоче сісти за стіл переговорів, щоб досягти результатів та залишити собі всі тимчасово окуповані території.

Важливо наголосити, що Путін категорично заперечує те, що його армія – слабка. Однак у Кремлі вже починають розуміти, що навіть зараз окупантам важко утримувати території, які вони тимчасово захопили.

Крім цього, досвідчені військові експерти неодноразово прогнозували масовані ракетні удари та можливість провокацій з боку Білорусі.

Читайте також:

«Вагнерівцям» приготуватися: до лав ЗСУ вступило потужне угруповання. Це буде кінцем для «кухаря Путіна»

Путіна дуже залякали на кілька років уперед: у британській розвідці розповіли, на що піде Кремль

Ганьба Путіна: російські військові відмовляються приймати новітні танки "Армата"