У мережі опублікували дуже цікавий рецепт для відомих макаронів по-флотськи. Так, цей простий народний рецепт розповість, як приготувати народну страву смачно та швидко.

Макарони по-флотськи – смачна, соковита і ситна страва, яка припаде до смаку практично кожному українцю, і не тільки. Ця страва зазвичай робилася з недорогого м'яса та з будь-якими сортами макаронів. Однак можна і поекспериментувати для кращого результату.

Щоб приготувати макарони по-флотськи з вареним м'ясом знадобитися: макарони – 300-400 г., шматок м'яса за смаком – 400 г., цибулина – 1 шт., олія для смаження, сіль, спеції за смаком.

Після цього потрібно зварити м'ясо та посолити його. Цибуля дрібно нарізається, і вариться з олією на сковорідці. Потім м'ясо пропускається через м'ясорубку і змішується зі смаженою цибулею. Потім слід зварити макарони у воді із сіллю та змішати їх з фаршем, цибулею та приправами. Важливо після всіх процедур покласти блюдо на сковороду, влити 50 мл бульйону і кілька хвилин тушкувати.

Також є цікавіший рецепт, для якого потрібні такі продукти: фарш домашній – 0.5 кг., макарони – 250 г., цибуля ріпчаста – 1 шт., морква – 1 шт., часник – 2 зубчики, зелень кропу та петрушки, олія оливкова - 2 ст. арк., томатна паста – 2 ст. л., чорний перець горошком, базилік сушений, сіль за смаком.

Читайте також:

Як приготувати пишні булочки на звичайному кефірі. Простий рецепт

Дивовижна закуска: як приготувати малосолений оселедець в томатному соусі. Рецепт

Як приготувати сир з яйцями на сковорідці. Рецепт