Британська розвідка розкрила нові задуми Кремля. На думку західних розвідників, у Кремлі дуже налякані, що говорить про певні дії з боку тирана Путіна.

Цю інформацію розмістили на порталі новин «Факти», посилаючись на розвідку Великобританії.

Військова розвідка Великобританії заявила про те, що у Кремлі боятимуться наслідків навіть після закінчення кривавої війни на території України. Так, Росія нібито починає готуватись і хоче зібрати 1.5-мільйонну армію на майбутнє.

«17 січня 2023 року міністр оборони Росії Сергій Шойгу оголосив про плани значних змін у структурі збройних сил, які мають бути реалізовані у період з 2023 по 2026 роки. Це передбачає збільшення чисельності особового складу до 1,5 мільйонів осіб - на 11% порівняно з раніше оголошеним збільшенням до 1,35 мільйонів. шойгу також оголосив про відновлення московського та ленінградського військових округів, що є частковим поверненням до організації сил на заході Росії за радянських часів», - каже розвідка Британії.

Крім цього, за словами західної розвідки, буде зібрано велику армію біля кордону з Фінляндією. Це говорить про те, що Кремль усвідомлює потенційні загрози, які можуть бути багато років після закінчення війни в Україні.

Читайте також:

«Якби лікували росіяни, вже помер би»: Путін проходить лікування у кращих західних лікарів – розвідка

Путін уже втрачає владу, країна приречена: Фейгін розповів, що коїться у Кремлі

"Його не існує": у Зеленського розповіли, що насправді відбувається із Путіним