Готувати японський омлет дуже легко та просто. Буквально кілька хвилин, за умови правильної попередньої підготовки інгредієнтів, і ваш оякодон буде готовий.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяРецептом японського омлету поділився сайт smachnonews.24tv.ua.
Для приготування нам знадобиться:
Спосіб приготування:
Слід заздалегідь відварити рис. Можна використовувати той рис, якому ви віддаєте перевагу - пропарений, довгий, круглий, бурий, різниці абсолютно немає.
Цибулю потрібно очистити від лушпиння і нарізати півкільцями.
На заздалегідь розігріту сковороду вливаємо соєвий соус. Краще використовувати сковороду вок, якщо вона у вас є. Коли соєвий соус почне кипіти, до нього потрібно додати нарізану цибулю і цукор. За допомогою цукру потрібно карамелізувати цибулю приблизно 3 хвилини.
Далі нарізаємо куряче філе невеликими шматочками та висипаємо на сковороду. Обсмажте м'ясо з усіх боків.
Паралельно в іншій ємності збиваємо яйця, після чого виливаємо на сковороду, накриваємо кришкою, і готуємо оякодон близько 4 хвилин, не більше.
Додатково дрібно нарізаємо зелену цибулю.
Викладаємо на тарілку рис, нагору омлет і посипаємо зеленою цибулею. Подавати оякодон потрібно гарячим. Смачного!
Читайте також: