Готувати японський омлет дуже легко та просто. Буквально кілька хвилин, за умови правильної попередньої підготовки інгредієнтів, і ваш оякодон буде готовий.

Рецептом японського омлету поділився сайт smachnonews.24tv.ua.

Для приготування нам знадобиться:

Спосіб приготування:

Слід заздалегідь відварити рис. Можна використовувати той рис, якому ви віддаєте перевагу - пропарений, довгий, круглий, бурий, різниці абсолютно немає.

Цибулю потрібно очистити від лушпиння і нарізати півкільцями.

На заздалегідь розігріту сковороду вливаємо соєвий соус. Краще використовувати сковороду вок, якщо вона у вас є. Коли соєвий соус почне кипіти, до нього потрібно додати нарізану цибулю і цукор. За допомогою цукру потрібно карамелізувати цибулю приблизно 3 хвилини.

Далі нарізаємо куряче філе невеликими шматочками та висипаємо на сковороду. Обсмажте м'ясо з усіх боків.

Паралельно в іншій ємності збиваємо яйця, після чого виливаємо на сковороду, накриваємо кришкою, і готуємо оякодон близько 4 хвилин, не більше.

Додатково дрібно нарізаємо зелену цибулю.

Викладаємо на тарілку рис, нагору омлет і посипаємо зеленою цибулею. Подавати оякодон потрібно гарячим. Смачного!

Читайте також: