У мережі з'явилася інформація про те, що у Кремлі почалися жорсткі скандали через війну в Україні. Так, на главу країни-терористки Путіна вже не боятися підвищувати голос людей, що оточують його, що натякає на те, що його диктаторський режим добігає кінця.

Цю інформацію розмістив на порталі новин «glavred»

Важливо повідомити про те, що у Кремлі стався гучний скандал між Путіним та його секретарем Ради Безпеки Миколою Патрушевим. Стало відомо, що Патрушев підвищив голос на російського тирана через те, що Іран не постачає дрони та ракети Росії.

Колишній генерал Служби зовнішньої розвідки Росії вирушив у соціальну мережу, щоб прокоментувати ситуацію, що склалася, і сказав: "Іранське керівництво затримує постачання балістичних ракет, пускових установок до цих ракет і безпілотних літальних апаратів. Та невелика кількість балістичних ракет, яка вже поставлена, без пускових установок марна (...) Путін дуже просив іранського колегу поквапитися з відправками, але отримав традиційно "східні" обіцянки".

Відомо, що цими днями Путін провів дуже сумнівну нараду з військовими, де заговорив про результати переговорів. Варто зазначити, що результати виявилися неприємними для самої Росії, що викликало серйозний скандал.

"Зі слабко завуальованим роздратуванням і критикою попередніх рішень президента, що погано приховується, виступив секретар Ради безпеки РФ Микола Патрушев. Він поцікавився, якими силами президент збирається проводити наступ, що готується, відразу на кількох напрямках на фронті у світлі передачі Україні нових обсягів озброєнь з боку Заходу. Поцікавився Патрушев, як Путін збирається вигравати війну чи хоча б утримувати "нові території", які, за конституцією, тепер входять до складу Росії, і як президент збирається укладати світ або як мінімум переходити до перемир'я (…) Фінальними питаннями були – як сильно замерзла Європа, наскільки серйозно далася взнаки "міграційна" криза з українськими біженцями на рішучості Заходу і, найцікавіше, дослівно: "на х*ра висувати такі ультиматуми, за якими ждуть власні поразки", - сказав колішній россійский генерал.

Крім цього, є інформація про те, що після слів Патрушева Путін сказав кілька слів, які переросли у справжній крик.

Начальник ГУР Валерій Герасимов також відреагував на нараду в Кремлі та сказав: "Глобального розколу в путінському оточенні поки немає, але система від внутрішньої напруги тріщить по швах, і будь-який різкий рух може стати тригером до її обвалення".

Читайте також:

Шансів немає, оточення вже не приховує: розкрилися подробиці стану Путіна

Агонія Путіна: у Кремлі загрожують Україні ескалацією після отримання західних далекобійних систем