Котлети готувати досить легко. Головне взяти за базу будь-який вид м'яса і в нього можна додати все, що завгодно - зелень, овочі, різні паніровки, спеції, булочки, хліб, будь-яку крупу. А ті люди, які практикують вегетаріанство, можуть замість тваринного білка використовувати рослинний.

Ми сьогодні розглянемо рецепт приготування котлет із квасолі та фаршу. Рецепт був взяти з YouTube-каналу "Домашні рецепти від Natalia Sus"

Для приготування нам знадобиться:

Спосіб приготування:

Наперед необхідно підготувати квасолю. Її слід замочити на ніч у холодній воді, а зварити вранці, заздалегідь посоливши.

Потім через м'ясорубку слід пропустити цибулю, квасолю і м'ясо (якщо ви не підготували попередньо фарш). У цю суміш додаємо часник, який необхідно натерти на дрібній тертці.

Після цього додаємо туди збиті яйця, солимо, перчимо і добре вимішуємо. Далі формуємо котлетки і складаємо на посипаному борошном обробній дошці.

В окремій тарілці збиваємо яйця, солимо, перчимо і додаємо трохи води. У цю суміш ми будемо обволікати наші котлети, попередньо обсипавши їх мукою.

Смажити котлети вимагає з двох боків до золотистої скоринки. Після смаження можна злегка протушкувати на маленькому вогні під закритою кришкою в сковороді.

Читайте також: