Війна з Росією триває майже рік. За цей рік багато що змінилося - про Україну дізналися в усьому світі, підтримувати й відвідувати Україну стало модним, посилати російський військовий корабель і самих росіян стало трендом, а РФ - аутсайдером. Не на це явно Путін розраховував, починаючи військові дії на території чужої держави.

Ну якщо Росія цю війну почала, значить Україні доведеться цю війну закінчити. "Старший брат" виявився п'яницею і беззаконником - настав час його поставити на місце, протверезити та відселити з батьківського будинку.

У цьому нас підтримує США, вважаючи, що війну можна закінчити виключно військовим шляхом, тому Америка, разом з іншими цивілізованими країнами, допомагає ЗСУ зброєю.

Докладніше про це інформує Главред, посилаючись на заяву державного секретаря США Ентоні Блінкена.

Блінкен упевнений, що саме військові успіхи України на полі бою здатні в майбутньому дійти переговорів, і перевага буде на боці України.

"Найшвидший шлях досягти стійкого завершення цієї війни, дійти до дипломатії, до переговорів – це посилити Україну на полі бою. Це саме те, що ми робимо", – заявив Блінкен.

Він також наголосив, що ніхто не піде на умови Росії щодо визнання "нових територіальних реалій".

"Російські вимоги до України визнати нові територіальні реалії неприйнятними й не дозволяють налагодити переговорний процес", - зазначив Блінкен.

Читайте також: