У мережі з'явилася несподівана інформація про те, що російський відомий терорист Гіркін публічно розповів про те, як можна відрізнити справжнього Путіна від двійника. Так, він зовсім не боїться робити такі заяви, що вказує на те, що Путін поступово втрачає свій авторитет.

Цю інформацію розмістили на порталі "glavred", посилаючись на слова Гіркіна.

Відомий терорист із Росії Ігор Гірким, так званий Стрєлков, публічно розповів, як відрізнити справжнього господаря Кремля від його двійників. Він прямо говорить, що російський тиран має кілька своїх копій.

Гіркін заявив, що Путін ніколи не з'являється в натовпі, що натякає на те, що він вочевидь боїться за своє життя.

«Справжній Путін Володимир Володимирович на Різдво один був у кремлівському храмі. Священики боялися ще раз до нього підійти. Напевно, там снайпер сидів і попередив, що їх розстріляє, якщо вони наблизяться ближче 20 метрів. Ось це справжній Володимир Володимирович, який коли показують, що він приймає міністрів, він сидить на одному кінці столу і розглядає в бінокль, де там сидять ось ці», - заявив російський терорист.

Також він зазначив, що нібито Путін, який обіймається з військовими та дає їм нагороди, є не справжнім.

«Я одразу коли бачу Путіна в натовпі, я одразу розумію, що мова про двійника. А що базікає двійник, ніхто не знає. Пургу несе», - продовжив Гіркін.

Читайте також:

Готується великий наступ навесні: Жданов розповів, чого чекати від Путіна

Путін уже готується до гіршого: просто в Москві розмістили системи протиповітряної оборони. Фото

Путін почне заїкатися: Німеччина завдала удару по Кремлю. Починається крах країни