Багато хто знає, що стригти волосся необхідно на зростаючий Місяць, якщо ви хочете, щоб волосся росло добре і швидко. А ось на спадаючий Місяць стрижуть своє волосся ті, хто прагне якомога довше зберігати форму стрижки, і щоб волосся сповільнилося в зростанні.

Але, крім впливу Місяця, ще й дні тижня є вирішальними у виборі для походу до перукарні.

Понеділок. Найкращий час для проведення маніпуляцій з волоссям. Можна і стригти, і фарбувати, і тонувати. Вважається, що разом із відрізаними у понеділок кінчиками з вашого життя підуть усі погані емоції та негатив. Однак є винятки - цього дня не можна ходити до перукаря тим, хто народився у вівторок, середу та неділю.

Вівторок. Цей день тижня також вважається за сприятливе для стрижки волосся. Вважається, що якщо постригтися у цей день, то життя стане цікавішим. Виняток відноситься до людей, народжених у понеділок та в п'ятницю.

Середа. Цей день разом із новою зачіскою принесе розв'язання життєвих проблем, які турбують останнім часом. Не можна стригтися серед людей, які народилися в четвер.

Четвер. Цього дня потрібно міняти зачіску тим, хто хоче привернути увагу. Не варто стригтися у четвер людям, які народились у середу.

П'ятниця. Вдалий день для відвідування перукаря, особливо, якщо ви шукаєте друзів або кохання. Проте ті, хто народився у вівторок, із відвідуванням перукаря цього дня, знайдуть собі додаткові проблеми.

Субота. Найбільш вдалий день для маніпуляцій із волоссям для тих, хто народився у неділю.

Неділя. Найневдаліший день для стрижки та фарбування волосся. І це стосується всіх людей.

Читайте також: