Повномасштабна війна Росії проти України розпочалася майже рік тому, 24 лютого. Але варто собі зізнатися, що ця війна триває кілька століть – саме стільки український народ перебуває під гнітом російської імперії та її похідних.

За стільки часу українці готові до всього. Ракетні атаки? Нічого, переживемо. Блекаут, втрата зв'язку, нестача води? Чи не проблема, рішень маса. Ядерна війна? Про Щекавицю всі пам'ятають? Вмирати, так героями, жити – переможцями. Настав час платити за рахунками – в ім'я предків, заради нащадків.

Варто зазначити, що у росіян не все йде за планом. Якщо упустити проблеми з фронтом, світовою ізоляцією та економічними проблемами, то війна дедалі ближче підбирається до звичайних родин. І ні, ми, українці не терористи, бомбити мирні міста та вбивати мешканців ніхто не збирається. Але проблеми з електрикою, періодичні "бавовни" на військових об'єктах - це, як кажуть, сам Бог велів. І поступово це вже відбувається.

Наприклад, ряд Telegram-каналів публікує інформацію про те, що у Воронезькій області РФ проходитимуть планові відключення світла. Очевидно, ланцюгова реакція запущена.

Мало того, радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк анонсував "чудові часи" через внутрішні саботажі на території Російської Федерації.

За словами радника голови ВП, в Росії зросла кількість правопорушень біля кордону з Україною.

"Ми з вами десь через 3-4 місяці обговорюватимемо кримінальну ситуацію апокаліптичного рівня в РФ і це будуть чудові часи", - зазначив Подоляк.

Читайте також: