У мережі повідомили про трагічну новину. Майстер спорту з пауерліфтингу, багаторазовий чемпіон України зі стронгмену Андрій Дмитрієв героїчно загинув у бою, коли захищав Україну від путінських окупантів.

Цю інформацію розмістили у мережі, посилаючись на повідомлення Федерації стронгмена України.

32-річний Андрій Дмитрієв, який народився у Сумах, бився за свою Батьківщину, проте, на превеликий жаль, він загинув у бою. Його рідна сестра Юлія заявила, що її брат не виявлявся через 31 грудня 2022 року. Вже за кілька днів стало відомо, що Андрій Дмитрієв героїчно загинув за свою Батьківщину. Зазначається, що він загинув під Бахмутом.

«АНДРЕЙ ДМИТРІЄВ... Загинув при захисті своєї батьківщини... Багаторазовий призер Чемпіонатів України, майстер спорту зі стронгмена, голова Сумського ФДМ... завжди усміхнений і щирий Андрій! Наша стронгменівська родина зазнала непоправної втрати. Андрій загинув під Бахмутом Ми пам'ятатимемо тебе мій друг! На вашу честь прапор буде піднятий на змаганнях! Співчуваємо та сумуємо разом із близькими та рідними... Спасибі, По спочивай зі світом ангел Слава Герою», - пише Федерація стронгмена України.

Усі українці розуміють, якою ціною наразі дається свобода. Ніхто ніколи не забуде наших Героїв, які дають відсіч окупантам.

Читайте також:

Відразу п'ять районів: у Генштабі розповіли, як ЗСУ завдають найпотужніших ударів по окупантам

"Купол" над Україною. У ЗСУ розповіли, коли вийде «закрити» небо за допомогою ППО

Страх кремля наздогнав фронт: у мережі показали унікальне озброєння ЗСУ, яким українські військові знищують ворога