Усіх жителів України попередили про те, що росія намагатиметься знаходити нові застосування під час масованих обстрілів. Так, у розвідці України повідомили про те, що ракетний терор з боку росії продовжуватиметься.

Про це повідомили на порталі новин «РБК-Україна», посилаючись на представника ГУР.

Представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скибіцький повідомив про те, що країна-терористка застосовуватиме різні ракети та дрони для нових масованих атак по Україні.

«Вони зараз намагатимуться застосувати нові підходи. Якщо їм не вистачить ракет на масовий наліт, то комбінуватимуть і високоточні ракети, і Х-22, і С-300 – особливо в районах прифронтових, і дрони-камікадзе. Ви ж бачите, як два дні поспіль росіяни активно їх використовували», – заявив Вадим Скибіцький.

Крім цього, він попередив про те, що росія вже готується до того, щоб завдати чергового масованого ракетного обстрілу.

«Тобто вони комбінуватимуть кошти, щоб підтримувати темп завдання ударів по наших цивільних інфраструктурних об'єктах», – сказав представник ГУР.

Дуже важливо розуміти, що путінські окупанти не можуть досягти тих цілей, які поставив їм путін. Через те, що вони зазнають невдач на фронті, російський тиран наказав знищувати мирні міста та критичну інфраструктуру України, щоб зламати волю українців. Проте все знаю, що це не вийде.

Читайте також:

У Повітряних силах України назвали найголовнішу мету російських ракет

Вийшов на ракету практично з голими руками: під Києвом боєць тероборони збив крилату ракету за допомогою кулемета

Запобігти краще, ніж ліквідувати: у ДТЕК вигадали, як «обдурити» російські ракети