Кажуть, що якщо хочеш щось сховати, це потрібно покласти на чільне місце. Так і в людських взаєминах - часто справжні мотиви вчинків озвучуються жартома, але саме вони і є правдиві.

Президент Росії Володимир Путін і Олександр Лукашенко 19 грудня зустрілися в Мінську і провели переговори.

Після зустрічі вони дали спільну прес-конференцію. Лукашенко говорив, що вони були змушені "часто зустрічатися", щоб обговорити, зокрема, питання безпеки та економіки, "враховуючи тиск з боку колективного Заходу".

"Говорити про те, що хтось когось поглинає. Постає питання, а навіщо? Навіщо? Росія завжди йшла нам назустріч. Немає сьогодні жодного питання, яке ми не вирішили. Ми йдемо назустріч російській федерації. У найважчу хвилину. Ну, ви знаєте, ми вдвох – співагресори, найшкідливіші та найтоксичніші люди на цій планеті… У нас тільки одна суперечка: хто більше… Володимир Володимирович каже, що я… Я вже починаю думати, що він… Прийняли рішення, що разом, однаково "От і все. А якщо хтось думає нас сьогодні розірвати, вбити клин - не вийде", - заявив Лукашенко.

Нагадаємо, що офіційно білоруська армія не бере участі у повномасштабній війні Росії з Україною, проте Лукашенко надав територію Білорусі для проїзду та тимчасової дислокації російських військ, а з її території завдавалися ударів по Україні. 10 жовтня 2022 року було оголошено, що Кремль та Мінськ домовилися про розгортання у Білорусі спільного угруповання військ. Повідомлялося, що з Росії до Білорусі буде відправлено близько 170 танків, а також щонайменше 9 тисяч військовослужбовців російської армії.

Читайте також:

«Це обов'язково станеться»: Данилов прокоментував прогноз Буданова щодо закінчення війни до літа 2023 року

Наші люди перебувають у глибокому тилу ворога: у ГУР розповіли про дію ЗСУ на території Росії

На згарищі зруйнованого міста: у центрі українського Маріуполя окупанти зводять новорічну ялинку. Відео