Ось уже кілька тижнів Бахмут залишається однією з найнебезпечніших ділянок Донбаського фронту. Пересуватися в цьому районі через щоденний обстріл можна тільки в броньованій машині. Саме місто складається з розбитих багатоповерхівок, а на вулицях майже щохвилини чути звуки розривів мін та снарядів. Однак і тут, попри все, залишаються діти, яким хочеться вірити у диво.

10 гірничо-штурмова бригада привезла свято дітям із прифронтових зон, повідомляє прес-служба бригади.

Незважаючи на життя під постійними обстрілами, вони щиро радіють невеликим подарункам і досі вірять у диво.

Крім того, і українські поліцейські із загону "Білі ангели" приміряли на себе роль Святого Миколая. Відомо, що вони привезли подарунки дівчинці Ані, яка вже кілька тижнів мешкає зі своєю родиною у підвалі у Бахмуті.

Подарунків багато: ручки, олівці, сумочка. Поліцейський на ім'я Павло розповів журналістам, що дитина, яка багато днів не виходила з підвалу, була щасливою. Було дуже видно, що дівчинці не вистачає спілкування з однолітками та яскравих емоцій.

Нагадаємо, що Бахмут став головним полем бою у війні, на яке Україна та Росія відправляють дедалі більше військ, танків та артилерії. Навіть власник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин завербував десятки тисяч злочинців у російських в'язницях, щоби відправити їх на штурм Бахмута. У свою чергу, і Москва відправила туди частину з 300 тисяч мобілізованих з жовтня.

Читайте також:

«Це обов'язково станеться»: Данилов прокоментував прогноз Буданова щодо закінчення війни до літа 2023 року

Наші люди перебувають у глибокому тилу ворога: у ГУР розповіли про дію ЗСУ на території Росії

На згарищі зруйнованого міста: у центрі українського Маріуполя окупанти зводять новорічну ялинку. Відео