19 грудня церква відзначає День святого Миколая - одне з найважливіших свят у році. Ще б пак, святий Миколай Чудотворець (Микола Угодник) вважається самим наближеним до Бога і є посередником між Всевишнім і людиною, саме тому молитви, звернені до нього, є самим сильними і ефективними.

Святий Миколай прославився своєю добротою, скромністю, щедрістю і великодушністю. Йому моляться вдови, сироти, знедолені, мандрівники, моряки, які хворіють і взагалі всі віруючі люди. Звертатися зі своїми проханнями до святителя можна в будь-який час, але, як стверджують віруючі, молитви будуть швидше почуті саме в дні пам’яті Миколи Чудотворця - 19 грудня і 22 травня.

Материнська молитва за здоров’я дітей

О, пресвятої Божий Угодник, Святий Микола Чудотворець.
Даруй ласку на одужання мого улюбленого чада.
Прошу, прости мені гріховну скорботу і не гнівайся на мене за невігластво.
Амінь.

Молитва Миколаю Чудотворцю (чудотворна молитва)

Сильна молитва Миколі Чудотворцю

Всеблагий отче Миколаю, великий і предивний чудотворче! Ти своїми молитвами - Небесною силою і благістю лікував усяку недугу і болість, своїм заступництвом перед Богом визволяв від певної смерти, ти своєю опікою відганяв біду. Щиро благаю тебе, скорого потішителя тих, що є в горі і нуждах теперішнього життя: поспіши й до мене із своєю поміччю, Господньою милістю і благодаттю захисти мене й усіх людей від вогню й води, від голоду й пошести, від тяжкої хвороби і несподіваної смерти.

Хорони мене через ціле моє життя, а особливо в страшну хвилину переходу з дочасного життя до вічности. Захисти мене тоді щитом твоєї молитви перед справедливим гнівом Христа Бога і допоможи мені, щоб я сподобився (сподобилася) навіки в небі, разом з тобою, прославляти й величати Боже милосердя. Амінь.

Молитва святому Миколаю про прощення гріхів

Миколу Угодниче! До тебе як до вчителя і пастиря я звертаюся з вірою і повагою, з любов'ю і поклонінням. Подячні слова тобі направляю, за життя благополучну молю. Спасибі величезне тобі кажу, на милість сподіваюся та на прощення. За гріхи, за думки, та за помисли. Як помилував ти всіх грішних, так і мене помилуй. Від випробувань страшних захисти та від смерті марною. Амінь!

Читайте також:

Золота жила: у колодязі звичайної української родини почала бити нафта. Відео облетіло Мережу

"Бачу цифру 5": відома чаклунка розповіла, коли Україна повністю переможе путіна

Масштабний наступ росії у 2023-му році: Зеленський розповів, що трапилося з путіним