Історія України просякнута російським імперіалізмом та шовінізмом. На жаль, більшість українців завжди легко ставилися до своєї історії, вважаючи, що минуле не може повторитися. А воно повторилося, і в набагато жахливіших масштабах.

2022 рік змусив увесь світ перечитати історію України. Усього за кілька днів війни ми придбали мільярди друзів і 140 мільйонів ворогів, а це математично буде мати більший успіх у майбутньому.

Але місяці йдуть, і у росії і не думають відступати назад. Численні чорні пакети не здатні зупинити величезну м'ясорубку і переконати мільйони людей з промитим мозком. А тому повторний наступ росії на Україну в 2023 році виглядає більш ніж реально.

Детальніше про це інформує Главред, посилаючись на заяву президента Володимира Зеленського.

"Так, ми це (ймовірність нового наступу рф у 2023 році – ред.) цілком усвідомлюємо. Ми можемо зрозуміти їхнє бажання помститися, це залишається їх одержимістю, бажанням напасти на нашу країну, окупувати нашу територію. Вони ніколи не відмовлялися від цього проекту, я вважаю" , - зазначає Зеленський.

При цьому глава держави сумнівається у реальності практично здійснити задумане російською владою.

"Але питання в тому, чи здатні вони на це? І чи здатні ми впоратися з цим? Але я впевнений, що їхнє бажання досягти цього все ще є" , - сказав Зеленський.

Читайте також: