Папа Римський Франциск один із тих, хто молиться за Україну та підтримує українців у боротьбі проти російських окупантів.

Часто Папа Римський робить гучні заяви щодо ситуації в Україні. Понтифік неодноразово публічно закликав до миру і навіть плакав, відчуваючи біль української нації.

Але нещодавно Папа Римський зробив заяву, від якої кров холоне у жилах. Докладніше про це інформує Телеграф.

Насамперед слід зазначити, що Понтифік висловив припущення, що бойові дії в Україні закінчаться ще не скоро.

"Я не бачу кінця найближчим часом, тому що це світова війна. Не забуватимемо про це. Багато рук заважають котел війни. Це глобально. Я думаю, що війну починають, коли імперія починає слабшати. І коли є зброя, яку потрібно використовувати , випробовувати та продавати. На карту поставлено дуже багато", - сказав Франциск.

Папа Римський наголосив, що продовжує засуджувати війну та підтримувати Україну. Але водночас він додав, що сторони не дослухаються до його слів.

"Я приймаю тут усіх. Зараз Володимир Зеленський утретє надсилає до мене одного зі своїх духовних радників. Залишаюся на зв'язку, приймаю їх, допомагаю", - додав Понтифік.

Читайте також:

На честь католицького Великодня: Папа Римський публічно заступився за Україну. Вимагає звернути увагу сильних світу цього

Це знак: Папа Римський найближчим часом хоче приїхати до України

Поміняв коней на переправі: папа Римський освідчився росіянам у коханні. Світ завмер

Подарунок Макрона Папі Римському спровокував найсильніший скандал