Складові:
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- яловичина – 500 г
 - гарбуз – 400 г
 - цибуля-порей або цибуля – 150 г
 - часник - 2 зубчики
 - пиво – 400-500 мл.
 - оливкова або соняшникова рафінована олія для смаження
 - лавровий лист – 1 шт.
 - сіль, чорний мелений перець
 - зелень петрушки
 
М'ясо тушковане в пиві виходить дуже ніжне та соковите. Пиво можна брати будь-яке (темне/світле), головне щоб було якісне. Різниця в тому, що темне пиво порівняно зі світлим надасть страві більш вираженого хлібного присмаку і водночас більше відчуватиметься гіркуватість, що характерно для такого пива.
М'ясо помити, обсушити, очистити від плівок і нарізати довільними шматками.
Часник подрібнити ножем, цибулю-порей нарізати кружальцями.
Додати цибулю-порей та часник, перемішати і на середньому вогні смажити 7-8 хвилин.
Потім вміст каструлі залити пивом, довести до кипіння, накрити кришкою і на малому вогні гасити 1,5-2 години.
Гарбуз очистити від шкірки та насіння, порізати невеликими кубиками зі стороною 1,5-2 см.
Читайте також:
Смачніше, ніж відварена: як приготувати гречку без варіння та плити