Українців попередили, що ДТЕК відключатиме електроенергію під час повітряних тривог. Так, тепер відключення від світла можу відбуватися зовсім за іншим графіком. Про це попередив міський голова Ірпеня.

Цю інформацію надали на порталі новин «Оглядач»

Для того, щоб уникнути серйозних аварій, на Київщині ДТЕК буде відрубувати електропостачання під час повітряних тривог.

"У країні - війна. Ворог жорстоко обстрілює нашу стратегічну інфраструктуру. Тому прошу поставитися з розумінням до таких заходів", - заявив міський голова Ірпеня Олександр Маркушин.

Крім цього, він попередив, що вся Київська область буде знеструмлена під час повітряних тривог. Це відбуватиметься навіть незалежно від того, де знаходяться будинки та критична інфраструктура.

Також після того, як 16 грудня путінсти влаштували черговий масований ракетний обстріл України, "Укренерго" ухвалило рішення перейти на аварійні відключення. Тобто світло пропало ще до перших «прильотів».

"Друзі, прошу вашої уваги! Під час повітряних тривог ДТЕК вимикає електроенергію по всій області. Це робиться для того, щоб уникнути можливих серйозних аварій. Тобто якщо за графіком у вас має з'явитися світло, але є тривога, то його не буде. Майте це на увазі", - продовжив голова Ірпеня.

Читайте також:

Ракетний обстріл України: у яких регіонах пропало світло та вода, де дізнатися адресу найближчого "Пункту незламності"

Не включають світло: куди скаржитися, якщо у вашому будинку постійно відключають електрику