Російський державний службовець, дипломат, директор департаменту інформації та друку Міністерства закордонних справ РФ та офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова влаштувала справжнє театральне шоу, коли вирішила надихнути росіян. Вона прочитала вірш радянського поета Володимира Висоцького "Ми обертаємо землю" майбутнім російським мобікам і розплакалася.

Цю публікацію та кадри оприлюднили на порталі «оглядач»

Марія Захарова прочитала рядки про те, як "на Захід повзе батальйон, щоб сонце зійшло на Сході". Під час цього вона, як справжній театральний актор, пустила сльозу. Також кожного разу, коли вона вимовляла слово «захід», вона була неймовірно емоційною.

Ще речник МЗС Росії зазначила, що Володимир Висоцький присвятив ці рядки тому, кому «зараз зносять пам'ятники у Прибалтиці».

Також Захарова вирішила штовхнути нібито сильну філософську промову і заговорила про те, як за її спиною «стоять і живі, і мертві». Вони «питають» її те, що вона робить для того, щоб «штовхати землю».

Важливо відзначити, що у мережі показали відео, на якому можна побачити справжній цирк від Захарової.

«Крінжуха від машки-налийстакашку Навіть для російського плебсу пустила сльозу, читаючи вірш Висоцького... rусскіє, є бажаючі стати гарматним м'ясом"», - подписан видеоролик в социальной сети.

Читайте також:

Остання зброя пропаганди: Хрюша та Степаша зі "На добраніч, малюки!" їдуть на фронт умовляти українців здатися

"Двійник Зеленського" з Кварталу розсмішив українців, пожартувавши про Соловйова та лисого Ківа.

У мережі з'явилося відео, як кремлівський Соловйов агітував за Україну та що говорив про Путіна