Відомо, що останні кілька днів на території Росії відбуваються потужні вибухи. Повідомляється, що на аеродромі в Курську була масштабна пожежа внаслідок вибуху. Супутник помітив цю подію та зробив унікальні кадри, які можна було побачити навіть із космосу.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Главред»

Спочатку потрібно повідомити, що на території Росії у Курську 6 грудня стався потужний вибух у районі аеродрому. Через це сталася масштабна пожежа, а чорний дим поширився на великі відстані. Запалення було настільки потужним, що його можна було чітко помітити із супутниками.

Губернатор Курської області РФ Роман Старовойт впав у паніку і почав розповідати про атаку якихось безпілотників.

Крім цього, важливо наголосити на тому, що на території цього аеродрому знаходилися літаки, які влаштовували масовані ракетні обстріли територією України.

Також 5 грудня в Енгельсі Саратовської області на російській військовій авіабазі пролунали вибухи. Як повідомляється, нібито невідомий безпілотник упав на злітно-посадкову смугу. Внаслідок цієї події було знищено або, як мінімум пошкоджено, два бомбардувальники Ту-95.

Фахівці інституту вивчення війни (ISW) вважають, що два останні вибухи на території Росії можуть зірвати плани РФ влаштовувати масовані ракетні обстріли по Україні.

Читайте також:

Експерти розповіли, як правильно використовувати туристичні газові пальники, щоб не спровокувати вибух та пожежу

Бавовнятко відвідав Пушиліна: Донецьк здригається від вибухів, почалася потужна пожежа. Відео

Введіть місто: з'явилася інтерактивна карта ядерного вибуху. Можна переглянути наслідки