Легендарна радянська та українська естрадна співачка та актриса. Лауреат премії Ленінського комсомолу, Герой України та народна артистка СРСР Софія Ротару привітала українських воїнів зі святом і навіть не забула згадати про ракетні удари по всій Україні.

Відповідну публікацію Софія Ротару розмістила у своєму акаунті у соціальній мережі.

Ні для кого не є секретом, що українська співачка Софія Ротару досить рідко щось публікує в соціальній мережі. Однак цього разу вона не промовчала і привітала українських військових із професійним святом. Також вона подякувала силам протиповітряної оборони за захист українського неба.

Вона наголосила на тому, що вона вдячна силам ППО за їхню нелегку роботу. Софія Ротару опублікувала картинку з українською символікою, яку підписала: «Наша безмежна ППОподяка». Ця публікація на сторінці української зірки з'явилася після обстрілу України 5 грудня.

Окрім цього, Софія розмістила картинку, на якій можна побачити Героїв ЗСУ. Воїни відображені на тлі державного прапора, нічного неба та золотистого поля. «Незламні», підписала зображення популярна виконавиця.

Читайте також:

Добирався вплав: онук Софії Ротару пояснив за свою втечу з України

Брюнетка, від якої божеволіли: у мережі з'явилися рідкісні фото молодої Софії Ротару

Росіяни молилися цього «звіра». ЗСУ вперше за всю війну збили найлегший вертоліт рашистів. Відео

Росія головного мозку У Думі запропонували мобілізувати тварин на війну з Україною