Російсько-українська війна триває вже десятий місяць. На боці України виступає весь цивілізований світ, який розуміє всю глибину того, що відбувається. А ось на боці Росії виступає Лукашенко, Кім Чен Ин та парочка глав країн третього світу.

Російська армія витрачає живу силу швидше, ніж поповнює. Часткова мобілізація, яка була розпочата 21 вересня, не принесла особливих результатів, окрім кількості 200-х і 300-х бійців "другої армії світу", що збільшилася.

І ось у мережі гуляє відео, що на війну в Україну мобілізуватимуть собак, щоб вони віддавали своє життя замість російських військових. Докладніше про це інформує Telegram-канал "Адвокат Права".

Повідомляється, що депутат від КПРФ Віктор Макаров запропонував направляти бездомних собак брати участь у бойових діях на території України.

У росіян тригерить від тварин. То вони на всю кричать, що українці бажають "смерті катам", то, що ми годуємо тварин спеціальним кормом і дозволяємо ходити котам у спеціальний лоток у туалет, то крадуть єнотів та інших тварин із зоопарків. А тепер прийшла черга тваринам Росії розплачуватись за тупість нації та безсердечність кремлівського диктатора. Щоправда, поки що не зрозуміло, який оборот прийме ініціатива Макарова, але звучить вкрай безглуздо й жорстоко до братів менших.

Скріншот з Telegram-каналу Адвокат Права

Скріншот з Telegram-каналу Адвокат Права

Читайте також: