Усіх українців попередив, що вони можуть несвідомо допомагати ворогові. Так, є такі програми, які надають російським окупантам деяку інформацію.

Відповідну інформацію оприлюднили у соціальних мережах та закликали українців негайно видалити деякі додатки зі своїх пристроїв.

Весь світ уже в курсі, яку криваву війну розв'язав Путін та територія України. Однак його планам не судилося збутися, оскільки український народ став єдиним, як ніколи, а воїни ЗСУ показали всьому світу, що вони здатні на неможливе.

Варто зазначити, що до українських автомобілістів звернулися із важливою інформацією, яка вказує на те, що вони неусвідомлено можуть допомагати ворогові.

"Кожен сьомий водій в Україні неусвідомлено "шпигунить" на користь РФ, використовуючи російські програми", - попереджають у соціальній мережі.

Крім цього, повідомляється, що є спеціальні додатки, які допомагають ворогові. У зв'язку з цим у мережі вирішили їх перерахувати і, якщо вони є, порекомендувати їх терміново видалити.

"Йдеться про "2-GIS" та "Яндекс Карти та Навігатор", контрольовані урядом РФ. За даними InformNapalm, за допомогою цих додатків спецслужбизарашки в онлайн режимі отримують інформацію про ситуацію на українських дорогах, проїзд військової техніки і навіть входи та виходи в будь-який будинок. Для цього їм не потрібна армія шпигунів, оскільки цю інформацію збирають та передають тисячі наших водіїв. Загалом видаляйте", - поінформували українців у популярному месенджері.

Читайте також:

"Три сокири" у дії: як ЗСУ б'ють по путінських окупантах і женуть їх з України

Російські окупанти закриваються в обороні по всьому фронту. У Генштабі зробили заяву

Основна мета призначена: експерти розповіли, куди буде направлено основний удар рашистських окупантів