Кожна господиня прагне спростити процес приготування їжі. Ось і не дивно, що з'являється все більше лайфхаків для кухні.

Що потрібно робити:

  1. Одягти його на тертку і зафіксувати, наприклад, канцелярською гумкою.
  2. Очистити овоч, після чого натерти на тертці. Продукт має повністю залишитись на пакеті.
  3. Зняти целофан із подрібненим овочом.

Після процедури кухонне начиння не потребує ретельного миття. Її досить сполоснути водою. Тертий продукт можна використовувати для приготування страв, гарнірів або соусів. Крім того, його можна обсмажувати на сковороді. Так овоч насичується олією, внаслідок чого надає страві приємних пікантних ноток смаку.

Читайте також:

Це просто блаженство: як приготувати тушкований гарбуз у сметані з часником

Як зберігати часник узимку, щоб він не висох до самої весни. Корисні поради

Справжній український рецепт: як приготувати пишні пампушки з часником. Ідеально під борщ